Alzheimer Café Nieuwegein komt met speciale editie

Ter gelegenheid van Wereld Alzheimer Dag start het Alzheimer Café Nieuwegein op 21 september aanstaande met een speciale editie. Kees van Loenen komt het theaterstuk ‘De mantel der Liefde’ spelen, een bijzondere en theatrale voordracht over de mantelzorger van een Alzheimerpatiënt. Dit stuk is geschreven om mantelzorgers de aandacht te geven die ze verdienen. Een stuk dat ontroert, soms een lach ontlokt en vooral herkenning biedt.

De voorstelling begint om 19.30 uur. Na de pauze wordt de voorstelling vervolgd met het nagesprek, waarbij volop ruimte is voor vragen en om eigen ervaringen te delen. Het Alzheimer Café eindigt om 21.00 uur. Daarna is er nog gelegenheid om een drankje te nemen en even na te praten. De toegang is gratis en aanmelding niet nodig.

Locatie: ZorgSpectrum locatie Vreeswijk, Lekboulevard 10, 3434 GL Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maartje Hoens: 06-10104432 (Zorgspectrum) of Annette Stock: 06-10459638 (Vitras). Organisatie: Alzheimer Café Nieuwegein wordt georganiseerd door Alzheimer Nederland afdeling Lekstroom, Zorgspectrum en Vitras.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk