Afscheidsfeest Cees van Suylekom

Cees van Suylekom heeft in de afgelopen jaren iets unieks neergezet. Op een niet alledaagse plaats heeft hij veel mensen en bedrijven culinair verwend en heeft hij het gastheerschap op een hoger niveau gebracht en dat zullen we gaan missen in Nieuwegein e.o.. Om hem daarvoor te bedanken willen vrienden graag een afscheid receptie organiseren in het Kleur, Geur en Smaakcentrum aan de Marconibaan 42 H. Dit feest zal plaatsvinden op donderdag 16 maart a.s. vanaf 17.00 uur.

Tijdens deze receptie zult u verrast worden met de heerlijke bieren van Brouwerij Julius en staat het grootste braadspit van Europa van Mobile BBQ klaar om u te voorzien van overheerlijke hapjes. Wilt u hierbij aanwezig zijn dan horen we dat graag, stuur een mailtje naar info@mobilebbq.nl en geef daarin aan met hoeveel mensen u wilt komen.

Naast het heerlijke eten en drie consumpties willen we op verzoek van Cees van Suylekom een schenking doen aan de Voedselbank Nieuwegein, gelieve dan ook verder geen cadeau’s of bloemen mee te nemen. U kunt altijd nog wat extra’s geld schenken voor dit goede doel. De kosten voor uw deelname aan deze receptie ter ere van Cees van Suylekom zijn: € 37,50 per persoon. Als u zich heeft aangemeld ontvangt u de instructies hoe u kunt betalen.

Aanmelden doet u door een e-mailtje te sturen aan de organisatie met daarin het aantal personen waarmee u wilt komen. Dit mag naar: info@mobilebbq.nl.

Cees van Suylekom

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk