Aanpassing in vastgestelde naam theatercomplex

Beslispunten: In te stemmen met de nieuwe naam voor het theatercomplex: `De Kom, stadstheater en kunstencentrum´. Akkoord met voorstel.
Onderwerp: Samenwerking riolering met dertien Utrechtse gemeenten. Samenvatting: Nieuwegein participeert in een samenwerkingsverband met twaalf andere utrechtse gemeenten.Onderzocht wordt of door samen te werken de rioleringszorg efficiënter kan worden ingevuld. Recent zijn de onderzoeksresultaten van fase 1 en 2 opgeleverd: een businesscase op hoofdlijnen. Het samenwerkingsverband gaat in fase 3 een concreet businessplan(bedrijfsplan) opstellen. Nieuwegein doet hieraan mee door alle benodigde gegevens ter beschikking te stellen. Nieuwegein ondertekent geen intentieverklaring omdat ze nog teveel vragen heeft over het opstellen van dit concrete businessplan en geen verkeerde verwachtingen wil wekken over deelname aan het vervolg van het samenwerkingsverband.Beslispunten: 1. Meewerken aan fase 3 van het onderzoek businesscase riolering door gegevens ter beschikking te stellen; 2. Geen intentieverklaring ondertekenen voor deelname aan fase 3 van het onderzoek: het opstellen van een concrete businesscase(bedrijfsplan). Akkoord met voorstel.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: