5.000,- euro van gemeente voor Serious Request

Gemeente Nieuwegein doneert 5.000,- euro aan giro 661 voor Serious Request. Vier finalisten van de landelijke verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar 2012 namen het initiatief tot de actie Serious Ambtenaar voor Serious Request. Doel van de actie is om geld in te zamelen voor Serious Request. Een team van tien serious ambtenaren boden 160 uur inzet van hun vrije tijd aan voor adviesopdracht tegen een donatie van 5.000,- euro voor Serious Request. De gemeente Nieuwegein meldde zich spontaan voor dit goede doel.

De serious ambtenaren bedanken gemeente Nieuwegein hartelijk voor de aanmelding. Naast gemeente Nieuwegein meldde ook gemeente Capelle aan den Ijssel, provincie Noord-Brabant, gemeente Amsterdam stadsdeel Oost, gemeente Haarlemmermeer, gemeente Eindhoven, gemeente Dordrecht, gemeente Waddinxveen, A+O fonds Gemeenten en GR Drechtsteden zich.

Woensdag 21 december boden de vier finalisten van de verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar 2012 een cheque van vijftigduizend euro aan bij het Glazen Huis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk