27e avondvierdaagse van Nieuwegein

Over enkele weken is het alweer zover,de wandelschoenen worden weer van zolder gehaald voor de 27e avondvierdaagse van Nieuwegein welke gehouden zal worden van 11 t/m 14 juni 2001. Dit jaar zal de avondvierdaagse echter niet hetzelfde zijn als voorgaande jaren, omdat de scholen niet meer hun medewerking willen verlenen aan dit grootse evenement.

De twee inschrijfavonden zijn aardig bezocht en er hebben zich toch nog behoorlijk wat wandelaars ingeschreven. Voor diegene die geen tijd hadden of gewoon vergeten zijn zich in te schrijven is er nog een mogelijkheid om dit de eerste avond van de vierdaagse te doen (dus 11 juni). Dit kan vanaf 17.00 uur in de hal van Merwestein. De kosten zijn F 8,–. Men dient zich wel voor het begin van de avondvierdaagse ingeschreven te hebben. De 5 km start om 17.45 uur, de 10 km start om 18.00 uur en de 15 km start om 18.30 uur. Dus voor die tijd kunnen de laatste wandelaars zich nog inschrijven.

Tot slot willen wij u er nog op wijzen dat in geval van calamiteiten de organisatie geen verantwoordelijkheid draagt. De organisatoren van de Avondvierdaagse zijn slechts behulpzaam bij een goed verloop van dit evenement.

Indien u nog nader informatie wenst kunt u contact opnemen met: Vincent de Bree 030-6046800 of Annemieke van Opijnen 030-6038032.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk